Tuotteemme

 

UUDEN SUKUPOLVEN AUTOMAATIORATKAISUT MYYNNINEDISTÄMISESSÄ

Palveluohjelmistomme on kehitetty tehostamaan ja automatisoimaan useat eri liiketoiminnat alusta loppuun asti. Luomme kauppapaikkoja, joissa järjestelmämme hallinnoi mm. sähkökaappeja ja lukkoja tai avain-, ja tuotelokeroita. Nettisivuille luomamme verkkokaupparatkaisujen avulla kauppatapahtumat saatetaan suoraviivaisesti maaliin. Yrittäjä hallitsee liiketoimintansa ohjaamisen selkeän ohjauspaneelin avulla, joka tarjoaa merkittävimmät tunnusluvut ja mittarit sekä markkinoinnin ja asiakashallinnan perustyökalut.

Tarjoamamme palvelut ovat myynninedistämiseen tarkoitettuja kokonaisvaltaisia hallintajärjestelmiä. Ohjelmistomme on suunniteltu palvelemaan massoja laadukkaalla ostokokemuksella sekä kasvattamaan liiketoimintaa, samalla kun luomamme automatiikka saa aikaan kustannussäästöjä.

 

Rent Out -ohjelmistokokonaisuutemme on luotu automatisoimaan asuntojen tai tilojen vuokrausliiketoimintaa.

Rent It -ohjelmistopakettimme on luotu palveluiden ja tuotteiden vuokrausliiketoimintoja varten.

Molemmat tuotekokonaisuudet antavat asiakkaillemme käyttöön mm. seuraavat toiminnot:

– Automaattinen laskutusjärjestelmä ja maksunvalvonta

– Automaattiset verkkokauppa palvelut

– Automaattinen kulunvalvonta

– Markkinoinnin ja kampanjoiden hallinta

– Asiakkuuksien hallinta – CRM massaviestit

– Automaattinen kuukausilaskutus ja muistutusviestit

+ muita lisäpalveluita

Tuotteemme ovat saatavilla viidellä eri kielellä.

 

Kysy lisää Rent Out ja Rent It – ohjelmistokokonaisuuksistamme! Räätälöidään juuri teille toimivimmat komponentit liiketoimintanne kasvattamisen avuksi!

 

Gateway Access -ratkaisut

Automaattinen kulunvalvonta on perusstandardi eri liiketoimintojen modernilla ja etähallinnan aikakaudella. Tarjoamme pilvipohjaisia Linux -tietokone ja GSM-portti ratkaisuja, jotka mahdollistavat avaimettoman liikkumisen tiloihin turvallisesti ja automatisoi kulunvalvonnan. Yrittäjällä on aina reaaliaikainen tieto vuokratiloissa asioivista asiakkaistansa. Tämä antaa liiketoiminnan harjoittamiseen hyvän suojan mahdollisten väärinkäytösten varalle. Palvelumme joustavuuden ansiosta pystymme yhteensovittamaan ohjelmistomme myös useiden eri sähkölukkojen valmistajien kanssa.

 

Kysy lisää Rent Out ja Rent It – ohjelmistokokonaisuuksistamme! Räätälöidään juuri teille toimivimmat komponentit liiketoimintanne kasvattamisen avuksi!