Tarinamme

Uskomme modernin teknologian mahdollistavan vapautta eri toimialan yrittäjille, joiden päivittäiset operationaaliset rutiinit vaativat ennen jatkuvaa läsnäoloa ja toiminnoista huolehtimista. Luovilla uutta teknologiaa hyödyntävillä ratkaisuilla, joiden keskiössä ovat yksinkertaisuus ja suoraviivaisuus, olemme onnistuneet poistamaan liiketoiminnan esteet, jotka vaativat jatkuvaa herkeämätöntä huomiota.

Yrityksemme ja tuotteidemme siemen kylvettiin jo ennen 2000-luvun teknologista murrosta ja aikaa ennen kosketusnäyttöpuhelimia. Ensimmäiset myynninedistämistarkoituksessa kehitetyt tuotteet suunniteltiin lipunmyyntiä varten erilaisiin tapahtumiin. Jättimäisten kilpakumppaneiden valtaamalla markkinalla on kuitenkin toimittava opportunistisesti, jonka takia pohjaratkaisujamme alettiin sovittamaan myös uusille toimialoille.

Vuosien aikana kehitetyt ratkaisumme eivät ole enää toimialariippuvaisia, vaan ne soveltuvat palvelemaan kaikenlaista liiketoimintaa. Vuonna 2021 tuotteidemme perustana on kehittämiemme yli 20 ohjelmistomoduulin monipuolisuus sekä yhteensopivuus. Ylläpitämällä avoin keskusteluyhteys asiakkaisiimme ja reflektoimalla heidän tarpeitansa olemme jatkuvasti kehittäneet tuotteitamme entistä paremmiksi. Tämä palvelee molempia osapuolia ja uskomme tämän olevan avain kestävään liiketoimintaan.

Olemme perheyritys, sekoitus pitkän linjan kokemusta, modernia osaamista ja luovaa lahjakkuutta, jossa keskustelukulttuuri on avointa. Ideoimme päivittäin, miten voisimme palveluitamme kehittää. Pyrimme tarkastelemaan ratkaisujamme aina mahdollisimman useasta näkökulmasta.
Olemme pienyrittäjien puolella.

Terveisin,

Pekka Heikkilä
Miki Heikkilä
Sold Out Services Oy

.